petak, 25. travnja 2014.

Petrine velike sise 2

Jedva sam stigao spremiti kitu natrag u tijesne hlače, a ona je otvorila vrata i pustila Anu. Nosila je usku minicu i top bez naramenica. Mala je odmah ispod vlažne fleke na mojim hlačama uočila kvrgu, pa se nisam ni trudio sakriti ju. «Izgleda da sam ušla u pravi čas», rekla je prijekorno ne mičući pogled sa moje erekcije. «I, kako da se stanem?», pitala me i sjela na krevet. «Najbolje da se sama namjestiš», rekao sam i nervozno uzeo kameru u ruke. Bez riječi je preko glave skinula top i počela se igrati sa bradavicama sve dok nisu bile skroz tvrde i tamne. Stala je kraj prozora i stavivši ruke iza vrata isturila male sisice prema kameri. Zatim se bacila na krevet i digla noge na rub. Suknjica joj se skroz dignula i vidjele su se plave gaćice.

«Petra mi je ispričala šta se danas desilo.» Gledala me u oči ne mičući pogled. Zakašljao sam se i nastavio je snimati. Raširila je noge. Tanke svjetlo plave gaćice bile su napete preko dlakavog brežuljka, a sa strane su ispod rubova virile smeđe kovrče. Okinuo sam. Digla se i nesigurno me pitala, «mogla bih se skroz skinuti da mi snimiš cijelu figuru. Hoćeš?» Nisam ništa odgovorio već sam ju nastavio snimati. Moju šutnju je protumačila kao odobravanje i skinula je suknju. Nakon par poza samo u gaćicama skinula je i njih. Počela mi se namještati sa svih strana, nudeći čvrstu malu guzu, pa zatim opet sisice. Nije bilo dileme, moja kćer me zavodila. I uspijevala je. Pitao sam se gdje sam pogriješio u odgoju, kad je to naš odnos skrenuo u seksualni? Legla je na krevet i polako raširila noge. «Više nisam mala djevojčica, jel' da tata?», pitala me mazno, a ja sam šokirano na displayu gledao u njenu sočnu pičkicu koja mi se otvarala pred očima. «Petra je rekla da si ju pojebao, tata?», šaptala je i rukama polako klizila po bedrima dok joj prsti nisu nestali u tamnim kovrčama. Kad ih je počela pomicati po ružičastom nježnom mesu bio sam siguran da ću svršiti u hlače. Cijelo vrijeme sam se skrivao iza fotića i marljivo okidao. Počela se igrati sa klitom. Sjeo sam kraj nje na krevet i maksimalno približio objektiv, zumirajući tako da sam na displayu mogao vidjeti svaku dlačicu.

Anin klitoris je pred mojim očima oticao i postajao sve tamniji i tvrđi. Bilo je fascinantno. «Ahhh…», dahtala je grozničavo i sve brže između prstiju trljala i čupkala natečenu kvržicu. Htio sam spustiti kameru i dotaknuti je, pomoći svojoj curici, ali sam se nekako uspio savladati. «O bože…!», gledala me ravno u oči i počela jecati. Spustio sam kameru i stavio joj ruku preko usta, a ona se tresla i svršavala ne skrećući pogled. «Sve uredu unutra?», Ivana je kucala na vrata. Ana me odgurnula i zgrabivši odjeću odjurila u kupaonu, a ja sam na brzinu poravnao prekrivač na krevetu.

Duboko sam udahnuo i otvorio vrata. «Pa šta se to ovdje dešava?», Ivana se radoznalo smiješila, a kraj nje je stajala Marija. «Fotkanje. Šta drugo.» Obadvije su gledale dole, situacija u mojim hlačicama je bila stvarno kritična. «Tata me stvarno super snimio,» Ana je izašla iz kupaone skroz obučena. «Zvonko, daj da vidim slike», Marija se naginjala prema kameri. «Možda kasnije», rekao sam i na brzo ju uzeo u ruke i ugasio. Svi smo izašli iz sobe i spustili se u prizemlje. Već je prošlo sedam i Katarina i Tomo su trebali doći svaki čas. Tek što smo ušli u boravak čulo se zvono. Ivana im je otvorila vrata. Tomo je čim je ugledao Petru prišao njoj i Ani, a Katarina je ostala u hodniku šaputati s Ivanom. Znao sam da je upravo čula vijesti. Kad su napokon ušle Katarina mi je prišla i povjerljivo šapnula, «A ja sam mislila da se moj braco pali isključivo na guzice.» Provjerio sam da nas nitko ne gleda i spustivši joj ruku niz leđa uhvatio ju za dupe.

«Tko ti kaže da se ne palim?», pohotno sam šapnuo. Izmigoljila se i opalila me po ruci. Smijući se otrčala je u kuhinju da nađe Ivanu. Bogme, seka je imala odlično dupe. Večer je ugodno prolazila, vino i pivo su tekli, ali stalno se ponovo otvarala tema sisa. «Mene bi bilo frka», Katarina je počela ispijajući vino. «Šta da se nešto zakomplicira?» «Ma, ne može. Do sad su riješili već sve probleme. To je sad skroz rutinska operacija», sigurno ju je prekinula Marija. «Stari, a da si ti i ja povećamo pimpaće?», Tomo se zajebavao. «Dovoljno ti je velik i ovako. I Previše», odbrusila mu je Katarina. «I Zvonkov je dovoljan», brzo se ubacila moja bolja polovica.

«Meni bi sad i ovakav bio super», rekla je Marija i izvadila kiseli krastavac iz tegle izazivajući salve smijeha.

«A kolike ćete si implantate staviti?», seka se vratila na sise. Izgleda da je i nju to svrbilo. «Možeš odabrati po fotkama u ordinaciji. Iz kataloga.» Marija je zbilja bila potkovana. «Mi već znamo kakve su savršene, jel' da Zvonko?», Ivana me provocirala. «Pa, valjda znamo.» Nikako nisam htio da Tomo i Katarina saznaju za Petru, pogotovo od kad sam ju jebao. «Daj ne seri Zvonac! Odlučio si se čim si vidio Petrine!», Marija mi je spustila. «Molim? Ponovi to, molim te?», Katarini su ispale oči. «Nisam kriv! Sve tri su mi pokazale!», rekao sam obranaški. «Sve?» «Da, sve sam ih morao vidjeti.» «Ovo postaje zanimljivo», Katarina se smijala, «dakle vidio si samo sise?» Kuje su mudro šutile jer nisu znale koliko je koja pokazala. «Ha! Pa ti si vidio sve!», Katarina je cičala.

«Tražile su da ih slikam da se mogu uspoređivati poslije operacija. Oćemo sad bacit belu?», izvadio sam karte u pokušaju da je zaustavim. «I Ančicu?», nije odustajala. «DA, i nju. I ona se slikala. A sad dosta. Dijelim karte.» «Bože, pa vi niste normalni», grcala je Katarina uživajući u mojoj neugodi. «I stric Tomo nas je vidio», dobacila je Ana koja je upravo sa Petrom ušla u sobu. «Tomo?!», strogo ga je pogledala i spustila karte na stol. «Pa htjele su još jedno mišljenje. Nisam ja kriv!», propentao je crven ko' paprika. «A ti si naravno bio sav sretan da možeš pomoći!», i dalje ga je gledala kao zmija plijen. Svi su zašutili. Konačno je digla karte valjda odlučivši da će ga kasnije naribati. Maloljetnice su nedužno privukle stolice i sjele između nas. Marija je tiho rekla Ivani da im je već dogovorila preglede za ponedjeljak. «I ja sam razmišljala o tome», ledenim glasom je rekla Katarina ne maknuvši pogled sa karata. «To tebi ne treba. Tvoje su savršene», brzo je rekao Tomo. Počeo sam se smijati. Sad je bio njegov red za roštiljanje. «Uvijek sam se pitala kako bi bilo imat C umjesto A košarica», tužno je pogledala svoja prsa. «Zašto ne bi čuli i druga mišljenja? Pogotovo kad si ti danas već izašao u susret na istu temu», provocirala ga je. «Da ti nije palo napamet…» Ali već je podigla majicu i pokazala nam sise. Spustio sam karte i u čudu prvi put vidio sekine cice. Malo su visile ali sa velikim tamnim bradavicama na krajevima bile su prilično jebozovne. «Bravo, Keti!», Ivana je skandirala. «Sad bi bilo dosta!», Tomo ju je u pokušaju da vratiti poljuljan autoritet povukao za majicu ali mu se izmaknula i nastavila ih pokazivati. «I braco, šta ti misliš?» «Definitivno lijepe kakve jesu», nasmiješio sam se. Tomo je poraženo sjedio dok je ona nastavila mahati svojim patliđankama.

U ovoj kući je izgleda sve postalo normalno. «Radi šta hoćeš», na kraju je rekao svjestan da ju ne može zaustaviti. «Hvala ti!», rekla je i zagrlila ga prilijepivši se sisama na njegova snažna prsa. «I tebi hvala», nagnula se prema meni da me zagrli tako da sam na nadlaktici osjetio pritisak tvrdih bradavica. «Ajmo svi!», viknula je moja sumanuta kćer i dignula top. Marija je raskopčala košulju. Tomo i ja smo se samo smijuljili dok su se žene oko nas kao u nekom obredu redom skidale. Još uvijek sam osjećao Katarinine metke na ruci kad se i Petra polako skinula i pokazala svoja savršenstva. «E, nema boljeg od ovoga. Kao da smo u Riu!», rekao sam Tomi. Još malo smo se pretvarali da kartamo, ali nas dvojica nismo se uspijevali koncentrirati pa su komadi dobijali rundu za rundom. «Ha, ha», Katarina se smijala, «trebali bi ovako svaki put.» «Nama paše», Tomo je procijedio očiju prikovanih na Petru i Anu koje su pokupile krpice i otišle na kat. Dok smo pomagali ženama spremiti stol bezuspješno smo pokušavali sakriti erekcije.

Marija je već prije otišla na spojak sa nekim novim jebačem. «Nisam mislila da mogu biti ovako opuštena u toplesu pred drugim muškarcem, pogotovo tobom», Katarina se okrenula prema meni. «Ni ja», rekla je Ivana gledajući Tomu. «Baš sam razmišljala. Mogao bi i mene snimiti.» Pogledao sam Tomu i Ivanu i za čudo oboje su se smijali. «Može», Tomo se brzo složio. «Ok, gdje ćemo?», Katarina je gledala po boravku. «Mi smo se slikale gore, u našoj sobi», Ivana je odgovorila. Pogledali smo se i krenuli gore. Prošli smo kraj Anine sobe i kroz otvorena vrata vidjeli curke koje su samo u gaćicama ležale na krevetu. Mogao bih se brzo naviknuti na ovo, pomislio sam. Vidjele su nas i osmjehnule se. Nervozno smo ušli u sobu i zatvorili vrata.

Mislim da smo svi osjećali da će se desiti nešto više od fotkanja. «Mogao bi prvo snimiti mene samu a onda skupa sa Ivanom», predložila je Katarina, a nas dvojica smo se složili. Istina je da bi se u tom času složili sa bilo čime. Uzeo sam fotić, namjestio ga i okrenuo se prema krevetu gdje je Keti već čekala. Nosila je tako uske traperice da su se ispod jasno ocrtavale tange. Legla je na leđa i isturila tvrde bradavice prema stropu. Zatim se dignula na koljena i oslonivši se rukama o krevet zabacila glavu prema otraga sve dok joj bradavice opet nisu bile usmjerene prema stropu.

Počela ih je naizmjenično masirati da ih još jače ušilji. Osjećao sam kako mi kurac počinje pulsirati. Stresao sam se i sjetio Tome i Ivane. Stajali su iza mene ali sam ih vidio u ogledalu od ormara. Hipnotizirano su gledali Katarininu predstavu i očito se napalili. Tomo je stajao naslonjen na Ivanu i karlicom joj se polako trljao o guzicu, a ona se ljuljala naprijed natrag. Podigla je jednu ruku i stavila ju iza vrata, a on je svoje spustio oko njenog struka. Pogled na drugog muškarca kako trlja svoju erekciju o dupe moje žene užasno me uzbudio. «Hej, više me ne slikaš!», Keti je protestirala, «ali znam kako ću te opet zainteresirati.» Sjela je na stolicu i otkopčala traperice. Nastavio sam snimati. Počela se izvlačiti iz uskih hlača i ostala u crnim tangama.

Krajičkom oka vidio sam kako je Tomo prebacio jednu ruku na Ivanin trbuh i počeo kružiti usput ovlaš dodirujući i sise. Nisam ni trepnuo kad je sa obje šake primio sise i počeo ih gnječiti. Ona je spustila ruku na njegovo bedro, a on se odmaknuo taman toliko da joj omogući da ju ugura između njihovih tijela. Po položaju ručnog zgloba znao sam da je stavila ruku na njegov kurac, a on je to uzdahnuvši i potvrdio. Pogledao sam Katarinu. Gaćice koje je imala na sebi nisu ju nikako pokrivale. Raširila je noge i besramno vrtila bokovima, a ja sam jasno vidio kako sa svake strane crne tkanine između njenih nogu vire velike ružičaste usmine. Još jače je raširila noge. Snimao sam ju i istovremeno gledao Tomu kako se igra sa Ivaninim bradavicama. Jednu ruku spustio je niz njen trbuh i polako, dok nije skroz nestala, uvukao ispod pasice suknje. «Ohhh….», Ivana je zastenjala kad je došao do vlažne mačkice. Vidio sam obris šake koja se micala gore dole u njenim gaćicama. Prstario ju je, a ona mu je gnječila dignutu kurčinu. Iznenada je Katarina skočila sa stolice i povukla Ivanu prema sebi. Tomo je na brzinu nagurao kurac natrag u hlače. Nekako mi je promakao trenutak kad se preselio iz gača u Ivaninu ruku. Obadvije su se smijale i pale na krevet. Ivana je pokušavala sa Katarine skinuti gaćice, a ova sa nje suknju. Uskoro sam vidio sestrinu golu pičku. Bila je skroz izbrijana, samo je naprijed imala mali dlakavi trokutić. Velike sočne usmine bile su rastvorene, a između njih je virio natečeni ukrućeni klit. Uskoro je i Ivana ostala gola i prvi put je drugi muškarac mogao vidjeti njezin raskošan grmić. Mislio sam da će stisnuti noge ali nastavila se valjati po krevetu sa Katarinom. Noge su im bile isprepletene i trljale su gole pičkice jedna drugoj o bedro. Snimao sam dalje. Zapravo, nisam ni prestao. Blažene memorijske kartice! Dok nisam gledao i Tomo se skinuo. Nisam mu htio dati prednost pa sam se i ja brzo riješio majice i šorca. Ipak me pretekao.

Ušao je u krevet i okrenuvši Ivanu na trbuh povukao je za kukove prema sebi. Spustio sam kameru i na isti način dohvatio Katarinu. «Opa braco, tko bi rekao da si takav», smijala se i trljala dupe po mojoj erekciji. U tom trenu mi je bilo skroz nebitno što mi je sestra. Uživao sam u pogledu na nabreklu kitu kako razdvaja bijele sočne guzove, ispružio ruke i dohvatio male obješene sisice. Ivana je okrenula glavu tako da može gledati Tomu. Pohotno je razmaknula usnice i zažvalila ga. Rukama joj je prelazio po cijelom tijelu. Ona je ispružila ruku i jedva primila njegovu stvarno moćnu batinu. Znao sam da ču gledati kako mi jebe ženu i to me dodatno napalilo. «Tvoj muž će pojebati moju ženu», šaptao sam sestri u uho. «Znam», rekla je i okrenula se da me poljubi. Nagnuo sam se i zavaljao sestri jezik u usta. «Hoćeš se jebati?», dahtao sam joj na uho. «A ti?», pitala me i stisnula mi prste oko kite. «Ja sam prvi pitao», rekao sam igrajući se i dalje s njenim klitom. «Ne bi se vas dvoje jednostavno pokarali?», rekao je Tomo i nabio kurac u razjapljenu pičku moje žene. «DAAA, O BOŽE. JEBI ME!», Ivana je vikala dok je on držeći ju za bokove snažno nabijao kurčinu. Bio je tako silovit da sam se uplašio da će ju ozlijediti. Ali, njoj se to izgleda sviđalo jer mu je istim žarom sama nabijala svaki put jauknuvši. Katarina se okrenula i šapnula mi na uho, «ti si jedini muškarac osim Tome kojem bih dala da me jebe.» «Oh, Keti, to je tako lijepo», rekao sam joj i poljubio ju nježno. Okrenula se na leđa i raširila noge radeći mi mjesta. Zavaljao sam joj se između bedara i prislonio glavić između vlažnih nabreklih usmina. Bilo je tako lako, uopće nisam morao gurati. Kurac mi je sam ukliznuo u nju i ona je digla noge i omotala mi ih oko leđa. Tomo i ja pumpali smo u istom ritmu. Žene ispod nas stenjale su sve glasnije. Palo mi je napamet da smo pre glasni i da nas djevojke mogu čuti ali nije me bilo briga. «Nemoj stati», Katarina je vikala. Tako smo se žestoko jebali da je krevet udarajući u zid odbio žbuku. Katarina i ja svršili smo u isti čas. Čvrsto me stisnula nogama oko kukova i držala tako dok su joj tijelo tresli u orgazmički grčevi .

Sljedeća je svršila Ivana, a odmah poslije nje i Tomo. Ležali smo jedni kraj drugih na krevetu ne usuđujući se pomaknuti. Nakon par minuta na vratima se čulo lupanje. «Pustite nas unutra», cure su bile nestrpljive. Pokazao sam svima da se obuku. Tomo je bio za to da nam se pridruže ali Ivana i ja ipak nismo bili spremni uključiti Anu u svoje igrice. «Šta je komadi? Trebate nešto?», otvorio sam vrata i pitao ih. «Da, ali izgleda da smo zakasnile», rekla je Ana bijesno i odvukla Petru za sobom natrag u svoju sobu. Često sam se poslije pitao da li su se te noći međusobno sredile.

Pregledi kod kirurga prošli su dobro i za tri tjedna odveli smo žene na operacije. Naravno, Petra je morala ići sa njima kao model. Tri tjedna nakon operacija, kad su se cure kompletno oporavile, organizirali smo tulum. Ana je pozvala svog bivšeg dečka Igora. Igor ju je prevario sa nekom sisatom curom, ali nakon par tjedana ostavio je i nju i htio se vratiti Ani. Nije mi bilo drago što se tako pušački ponaša, ali ona je pristala uz uvjet da se ne vide par tjedana prije nego opet budu skupa. Večeras ga je htjela iznenaditi sa novom dodatnom opremom. Petrini roditelji Ivica i Nena došli su zbog prodaje kuće na par dana u Zagreb i Ivana ih je pozvala da spavaju kod nas. Iako je prošlo već mjesec dana od kad sam im nategnuo kćer, bio sam prilično nervozan zbog tog susreta. Inače, Nena je super komad, izgleda kao Petrina starija sestra i oduvijek sam se ložio na nju. Marija je pozvala svog šefa Gorana koji joj se iako pet godina mlađi od nje, opasno udvarao. Do sad ga je odbijala jer se bojala miješati posao i seks, ali nove sise dale su joj inekciju samopouzdanja i bila je spremna na rizik. Petra i ja dočekali smo njene na Plesu.

Na povratku je Nena sjela kraj mene, a Ivica i Petra na zadnji sic. Nosila je kratku bijelu suknju i široki svileni top. Kad se zavalila na sjedalo suknja joj se popela otkrivajući roze gaćice. Ulovila me kako ju gledam ali samo se nasmiješila i povukla suknju prema koljenima. Bio sam siguran da će ovo biti ludi vikend. «Petra mi je rekla da se tu svašta dešavalo i da kod vas ima puno novina», rekla je i zavalivši se dublje u sjedalo lagano raširila noge. Spustila je ruku iz krila na golo bedro i počela ju pomicati po preplanuloj čvrstoj koži. Očito je mala od nje pokupila talent za izluđivanje. Digao sam pogled i u retrovizoru vidio kako je Petra omotala ruku tati oko vrata i naslonila mu se sisetinama na nadlakticu. Kad smo došli kući svi osim Igora već su bili tamo. Sve žene planski su obukle široku odjeću da sakriju svoje novo blago, sve dok ga ne odluče pokazati. Svi su se poznavali tako da nije trebalo puno vremena i cuge da atmosfera postane jako opuštena. Marija je prva skočila kad se sa sterea čulo Tom Jones i «Sex Bomb». Probala je nagovoriti Gorana da pleše sa njom ali dečko je još uvijek bio malo drven pa se nije dao. No ja sam bio spreman za akciju i pridružio sam joj se. Ubrzo mi se pritisnula uz leđa tako da sam mogao osjetiti njene nove velike sise kako me bockaju. «To Marija!», ohrabrivala ju je Ivana, a ova je spustila ruke i uhvatila me za dupe. «Hej, mala», protestirao sam i okrenuvši se prema njoj zgrabio ju za guzu. Još malo smo tako čagali, a onda je odlučila prebaciti ruke na moje međunožje. Jednom rukom mi je preko hlača obujmila kurac, a drugom jaja tako da su svi mogli vidjeti da sam uzbuđen. «Vidiš, jesam ti rekla», Petra je vidjevši to šapnula Neni na uho. Nije joj valjda pričala o našoj avanturici i mojim dimenzijama? Nadao sam se da Nena i Ivica neće previše popizditi što sam im pojebao curicu.

Uplašeno sam pogledom potražio Ivicu. Ivana je sjedila stisnuta uz njega i nešto mu pričala, a on je pomicao ruku po njenom bedru i blaženo se smješkao. Marija me i dalje držala za kurac i tako smo plesali. Muzika je prestala, a ona ga nije puštala. Privukao sam ju sebi i zažvalio, a kad sam nakon par trenutaka otvorio oči oko nas je na neki sentiš plesalo još nekoliko parova. Ivana je stiskala nove sise u Ivicu, a on joj je gnječio dupe. Plesali su i Goran i Katarina ali on je pazio na pristojan razmak. Ana je plazila po Igoru koji je u međuvremenu stigao.

Mali je u nevjerici gledao u njene pune sise kojima ga je trljala. «Ideš nama?», pozvao sam Nenu koja je sama sjedila u kutu. «Naravno», rekla je i umiješala se između mene i Marije. Primio sam obadvije za guze i pritisnuo ih uz sebe tako da sam na vratu osjećao njihovo disanje. Iznenada se soba zamračila. Petra je ugasila svjetla i sad je gorila samo slaba lampa kraj kauča. Goran je ugurao ruke ispod Ivanine bluze i mazio njene nove sise. Skinula ju je preko glave i privukla mu glavu nudeći tvrde bradavice njegovim usnama. Marija i ja smo se opet počeli ljubiti ali uskoro sam osjetio i Nenin jezik kako mi se uvlači u usta i stidljivo traži Marijin. Primio sam ju za guzu i privukao na svoju erekciju. Jedna od njih mi je taman otkopčala šlic i izvadila nabrekli kurac kad su se opet vratila svjetla. Brzo sam se okrenuo da sakrijem svoje stanje. Iza sebe sam čuo Petru kako se smije. Moja žena je bila na koljenima ispred pizdeka Gorana, a on je grozničavo pokušavao ugurati kitu natrag u hlače. K vragu, pušila mu je, pomislio sam krajičkom oka okrznuvši Igora kako balavi Anine bradavice, a onda se opet zamračilo. «Petra mi je rekla šta si joj radio», Nena mi je šaptala na uho. Smrznuo sam se. «Ljubomorna sam.» Hvala bogu, pomislio sam, i stara prasica bi na batinu. «I ja sam ljubomorna», javila se i Marija. Stresao sam se. Ako ona zna, zna i Ivana. A ništa mi nije rekla. Tko zna šta planira sa mnom. «Moje dame, a da odemo negdje gdje ćemo biti sami?», predložio sam usput zavukavši ruku Neni ispod suknje. «Mmm..Da..», nije puno razmišljala. Provukao sam prste ispod ruba gaćica i napipao natečene vlažne usmine. «Odite u moju sobu i čekajte me tamo», rekao sam im i potapšao ih po guzama.



Okrenuo sam se da vidim šta se dešava u sobi. Morao sam znati tko radi što s kim. U mraku sam se skoro ispred kauča popiknuo preko nečije noge. Kleknuo sam i vidio da je noga ženska. Pipao sam dalje dok nisam pod prstima osjetio mušku kratku kosu. Zaključio sam da je neko dvoje u pozi 69. «Nemoj stati!», ispod muškarca čuo sam glas svoje žene. Aha, zaključio sam, znači da to Goran roni po pički koja je rodila moji kćer . Još uvijek na koljenima okrenuo sam se i na fotelji pored vidio neko muško između čijih raširenih nogu se užurbano micala glava sa puno kose. «Ana,,, dobro je…», Igor je stenjao dok mu je moja kćer predano sisala kurac. Pao mi je mrak na oči. Morao sam iskoristiti situaciju. Bio je totalni mrak i nije me mogla vidjeti i ne mora nikad saznati da sam to bio ja. Zadnjih mjesec dana bi se svako malo sjetio kako je masturbirala predamnom i često sam, iako me razdirala krivnja, na to drkao.

Od uzbuđenja mi je krv bubnjala u ušima. Namjestio sam se iza nje, razmaknuo joj guzove i naslonio kurac između njih. Osjetila je pritisak i stisnula guzu. Nije me htjela pustiti unutra. Primio sam batinu u ruku i stavio ga malo niže. Iznenadio sam se kad je raširila noge, spremna da ju zguza pojebe netko nepoznat. Izgleda da mi je kćer prava droljica, pomislio sam. Protrljao sam glavić po slinavom procjepu da ga navlažim i lagano pritisnuo na rupicu. Lagano sam ukliznuo, moja curica očito više nije bila nevina. Nisam morao gurati, sama se polako nabijala na mene. Izgubio sam strpljenje i nabio joj ga do kraja tako da je jauknula. Počeo sam ju polako jebati. Dugim laganim pokretima izvlačio sam kurac iz uske pičke sve do glavića i ponovo ga nabijao dok ne bih na trbuhu osjetio njenu guzu. Maknula je Igorovu kitu iz usta i dahtala. «O da, to,, tako me jebi, tko god da jesi!», soptala je kroz njegove stidne dlake. Bio sam blizu orgazmu, a gore su me čekale još dvije napaljene kuje. «Oprosti dušo», šapnuo sam joj u uho i izvadio kurac iz nadražene kćeri koja se već počela tresti. «Tata?», okrenula se u nevjerici dok sam odlazio.

Svjetlo farova sa ceste na kratko je osvijetlilo Katarinu koja je gola sjedila Ivici u krilu i miješala dupetom dok joj je on lizao nove velike sise. Bravo sister! Nigdje nisam mogao vidjeti Tomu i Petru. Izašao sam na stubište i čuo ih kako se penju. «Ulovi me», Petra se smijala, a on je, napaljen na nju već tjednima, izbezumljen trčao za njom. Curica je opet igrala istu igricu, smijao sam se penjući se iza njih. Vrata naše sobe bila su odškrinuta, a unutra je bio potpuni mrak. Stao sam sa strane i slušao. «Nisam nikada ovo radila», Marija je tiho govorila. «Ni ja», Nena joj je odgovorila. «Kako ćemo onda. Ja ne znam..», Marija je bila zbunjena. «Mislim da ćemo se već snaći», mazno je rekla Nena. Čulo se šuštanje posteljine a zatim Marijin glas, «tako si mekana». «A da se skinemo?», Nena se zasmijuljila. Još šuškanja, pa tišina. «Mmm, tako je bolje», rekla je Marija, a zatim su se čulo vlažno cmakanje. «Bože,, ljubiš se bolje od muškarca. Usne su ti tako mekane,,o da, tako me diraj», uzdisala je. «A ovo, jel' ti paše? Meni je to super», pitala je Nenu. «Ahhh, da,,da,,tako,,,još!», ova je počela jecati. «Mmm,, samo žena može znati šta je dobro», Marija se očito uživila. «JOŠ!», Nena je gubila kontrolu. «A sad ti to radi meni», Marija je zahtijevala. «Ovako?», šaptala je Nena nesigurno. «Ne», opet šuškanje, «ovako. Da,,da,,o Bože,,toooo!» Krevet je sve glasnije škripao dok su dvije žene prvi put eksperimentirale. Nisam više mogao tamo stajati, pa sam se odšuljao do Anine sobe iz koje je na hodnik dopirao trak slabog svijetla.

Petra je klečala na podu oslonjena gornjim djelom tijela na krevet, a Tomo ju je odostraga žestoko punio. Sigurno mu se sakrila iza kreveta, pa ju je tamo i našao. Nasmijao sam se i vratio u svoju sobu. Namjerno sam uletio bez kucanja i upalio svjetlo. Ove dvije su skroz isprepletene ležale jedna na drugoj i raširenih nogu trljale pičke jednu u drugu. «Bože! Zvonko!», Marija je vrisnula kad me vidjela. Skinuo sam se na brzinu i uskočio njima u krevet. Legao sam na bok kraj Nenine glave tako da joj mogu staviti kurac u usta. Oblizala je pune usnice i raširila ih primajući moj nabrekli glavić. Bio sam užasno nadražen i pulsirao je potamnio od krvi. Marija se dignula na laktove i na usta mi pritisnula tvrdu bradavicu. Sad je stvarno imala dobre sise. Ma sve četiri su sad bile odlične! Počeo sam ju grickati i sisati, a ona je uzdisala i sve brže trljala pičku u Neninu. Bilo je super, ali htio sam jebati. Izvadio sam kurac iz Neninih usta i razdvojio komade. Sad je Marija ležala na leđima raširenih nogu, a Nena je bila na boku kraj nje. Popeo sam se na Mariju i stavio kurac između njenih obrijanih usmina. «A šta da ja radim?», pitala je Nena gledajući nas uspaljeno. «Broji svaki put kad ga uguram u pičku. Znači,,,jedan », rekao sam i nabio ga u slinavu rupu. «Dva», Rekla je Nena koja je u međuvremenu legla iza mog dupeta tako da izbliza može vidjeti kako kurac ulazi i izlazi iz pičke. Marija mi je omotala noge oko leđa tako da joj uđem što dublje. «Tri,,,četiri,,,pet,,,šest,,,sedam,,,osam,,,devet,,,deset.» Brzo sam ga izvadio i okrenuo se prema Neni, «Ti si na redu. Dolazi.» Spremno je raširila noge i povukla me za kurac prema sebi. «Jedan,,,dva,,,tri,,,četiri,,,pet,,,šest,,,sedam,,,,,,» Morao sam usporiti. Bojao sam se da ću svršiti. «Osam,,,devet,,deset.» Izvadio sam ga i primio Mariju za kukove. Raširila je koljena i spustila se na laktove isprčivši pičku prema meni. «Raspali!» «jedan,,,dva,,tri,,,četiri,,,»

«O bože, molim te, nemoj stat, daj mi više od deset!» Nasmijao sam se pomislivši da je bila spremna i da joj neće trebati više od deset i nastavio pumpati. «Sedam,,,osam,,,devet» Marija se počela nabijati na mene i svršavati. «Deset! Jebeni deset,,,ahhh,,,» Odgurnuo sam ju i dohvatio Nenu koja se spremno namjestila u isti položaj. Kurac mi je bio tvrd kao nikada. Stajao mi je prilijepljen uz trbuh kao kad sam imao 16 godina. Primio sam kumu za struk i jednim trzajem ga zatjerao u nju do jaja tako da je jauknula. «Pomozi mi da ju sredim do kraja, neću još dugo izdržati», rekao sam Mariji koja je ležala na trbuhu i još uvijek se tresla. Počeo sam brojati. «Jedan,,,dva,,,podvuci se ispod i liži joj klit,,,tri,,,četiri,,,nemoj mene dirati, svršit ću,,,štipaj joj bradavice,,,pet,,,šest» Tada je Nena počela luditi. Tresla se i ritala tako da ju nisam mogao obuzdati. Izvadio sam kurac iz nje i okrenuo ju na leđa tako da ju mogu bolje kontrolirati. Raširio sam joj noge i dignuo joj ih na ramena čvrsto ju držeći za gležnjeve. Zabio sam kurac u skroz mokru natečenu pičku i nastavio ju jebati. «Rekao sam deset i dat ću ti deset! Sedam,,,osam,,,» Oslobodila se i počela nekontrolirano lupati nogama dok me nije privukla i obujmila oko dupeta i počela snažno nabijati u sebe.

Pao sam na nju ali sad me rukama udarala po ramenima. Raširila je šake i počela me šamarati. «Hoćeš da prestanem?», pitao sam i izmaknuo se ali nisam uspio spasiti uho. «Au, divljakušo, voliš kad te se grubo jebe?» «Nemoj stat, molim te!», pridigla je glavu da me poljubi. Spustio sam usta na njena ali me gadura ugrizla. «Prestani! Sad ćeš dobiti svoje!», skoncentrirao sam se na bol u usnici da ne svršim i počeo ju divljački jebati, a ona me nastavila udarati i šamarati. Pumpao sam sve brže u nadi da će svršiti prije nego me spremi u bolnicu i napokon sam čuo riječi spasa.«Svršavam!!!», vrištala je i zamahnula zadnji put šakom pogodivši me u oko. I tada se sve zacrnilo. Ne znam nakon koliko vremena sam došao sebi. Na licu sam osjetio nešto hladno i mokro. «Dobro si?», nježno me pitala Ana. Glava mi je bila u njenom krilu, a ona se naslonila na uzglavlje od kreveta. Mogao sam otvoriti samo jedno oko. Usnica mi je bila natečena i boljelo me cijelo tijelo. «Gdje su svi?», pitao sam je. «Mislim da je dole veliki grupnjak», rekla je i nagnula se nad mene brižno mi pritišćući mokru krpu na usnicu. «Au», zacvilo sam. «Oprosti», rekla je i maknula krpu. Spustila je glavu i nježno mi poljubila zatvoren kapak. Zatvorio sam oči, a ona me nastavila zasipat poljupcima spuštajući polako usnice niz obraze pa do usta, preko vrata do ramena.

Nadvila se nad mene i nastavila me ljubiti po prsima sve dok nije došla do bradavica i počela ih sisati. Žmarci užitka počeli su mi se niz kičmu spuštati u kurac i u tom času sam zaboravio na bolove. Njene meke usne spuštale su se po mom trbuhu i kružile oko pupka. Znao sam šta slijedi. Osjetio sam kako vlažnim jezikom klizi preko dlaka i prelazi na kitu zaustavljajući se na samom vrhu. «Jel' sad bolje?», upitno me pogledala. Samo sam zastenjao. Oblizala je savjesno cijeli glavić omatajući ga jezikom sa svih strana i obilato vlažeći slinom. Bilo je tako fino, nježno, totalna suprotnost divljoj jebačini od maloprije. Kurac mi se napunio krvlju i opet okomito stršao prema stropu. Uzela ga je u ruku i usmjerila prema rastvorenim usnama.

Oblizala ih je i zatvorila oko glavića. Istovremeno gutajući spuštala ih je polako, najdalje što je mogla, niz kurac, a zatim je sisajući počela dizati glavu dok joj u ustima opet nije ostao samo vrh. Ponovila je to još par puta sve dok joj na kraju nije iz usta ispao i glavić, praveći zvuk kao kad se otvara šampanjac. Oblizala je usne i pogledala me zaneseno. Objahala me i rukom namjestila kurac na svoju otečenu kovrčama okruženu rupicu. Bila je tako mokra da su joj se unutrašnje strane bedara blistale prekrivene bistrom sluzi. Batina mi je bila skroz nabrekla i nadražena ali nisam imao više atom snage, pa sam joj odlučio prepustiti sav posao. «Ti si prije dole jebao mene, a sad ću ja tebe. Uživaj», rekla je i počela se polako spuštati na tvrdo meso. Zatvorio sam oči i stavio joj ruke na velike sise. «Zgodne sisice», rekao sam.

Oboje smo se nasmijali.

Nema komentara:

Objavi komentar